Nejnovější recenze ze sekce Terče
- Šipky v terči skvělé drží
- Skvělý design
Kvalitní terč za dobré peníze. Montáž a seřízení jednoduché díky dvoudílnému zavěšení zezadu. Přišlo i se spojovacím materiálem.
Výhodné zboží,malá cena
Paráda.
Jediné mínus je to že terč si nepamatuje zadané jméno hráče a po každém vypnutí terče se data tedy jména vymažou
- trvanlivost
Ok.
- mám již druhý terč, jeden v kanceláři jeden doma a opravdu z domácích terčů asi vydrží nejvíc
- přehledné ovládání
- možnost dokoupení náhradních dílů
- aktivní asfalt, byť by mohl být větší
- chtělo by to větší aktivní asfalt. za tu cenu už by se to nepo...
Geniální. Kvalitní a za hezkou cenu. Není co bych vytknul.
Zatím jsme na terči neshledali nic co by nám vadilo.
Snad jen, že tam z našich hodů nepadají trojité dvacky, a nejsem si jistá zda je to tím terčem??!!
Bull's Delta IV
Přidáno: 24. září 2024
(naposledy upraveno 24. září 2024)
Zakoupeno v Dabi shop s.r.o
- Super terč , sice můj první , ale úplně jako automat v hospodě
- Vnuk bude spokojen
Velmi špatné řemeslné zpracování. Tělo terče křivé a šišaté. Nepasuje na něj standardní přídavný kruh. Hrůza. Ten plastový číselný ring je ošklivý. Okamžitě jsem ho vyměnil za jiný ze staršího terče. Většina žiletek povylezlých. Asfalt špinavý a odřený. Jediný důvod proč jsem terč nereklamoval je velmi kvalitní sisal. Velmi tichý a opravdu se sám zatahuje. Pokud si vše opravíte, tak na trénování do paneláku ano. NA SOUTĚŽE ROZHODNĚ NE.
- Spokojenost
ok
nic
Za tuto cenu celkem kvalitní
Ještě jsem nevyzkoušel
- Slušná cena / výkon
- Hodně náhradních hrotů v balení
- Hlasové řízení her
- Zpracování dvířek
Hodně zábavy za přijatelný peníz.
- Základní terč s kvalitním provedením.
- Dobrá cena.
- K terči přibaleny 2 sady šipek.
Prozatím vyzkoušeno krátce, ale terč vypadá kvalitně. Šipka se občas nezapíchne do terče, ale trefenou hodnotu bez problémů započítá. K terči dodány 2 sady šipek. Pro rekreační využití bez problémů postačuje. Zkrátka, slušný základní terč za velice dobrou cenu.