Nejnovější recenze ze sekce Terče
- Terč je i se šipkami + hroty a letky navíc
- Je zavírací
- Krycí vrstva displejů by mohla být z tvrdšího materiálu, ne všichni dokáží trefit terč :-D
Celkově jsme s terčem spokojeni, dcera ho prozatím vyměnila za PlayStation. Uvidíme jak dlouho jí to vydrží :-D
- nejlepší terč na trhu
- dokonalé zpracování
- krásné a čisté segmenty
- minimální šířka drátů
- upevňovací systém na zeď
Tohle je nejlepší terč na trhu! I když existují jiné a dražší terče tenhle je top!
perfektní zpracování i kvalita, důmyslný systém přichycení na zeď se štelovacími kolečky zajistí optimální vyladění nerovností na zdi.
- Naprosto spokojený
Špatně čitelný displej,který asi po třech hrách přestal počítat
Vybíral jsem hodně dlouho až jsem se rozhodl pro tento!Terč zatím bez problémů,akorát je hlučný,ale to se vědělo!
- závodní rozměry , dostupnost náhr. dílů ( segmenty )
...za málo peněz hodně muziky!!! Bezva tréningová sada. Nemá to chybu.
- Dodatečný obsah balení mě překvapil
- Kvalitní terč
- Ochrana kolem terče
- Některá čísla na terči nejsou úplně jednoznačná
- Krabice, ve které je zboží dodáváno, by mohla být pevnější případně vypolstrovaná - z důvodu hmotnosti terče se totiž na několika místech protrhla
Byl to dárek
Vše super, kupováno jako dárek a velmi se líbil. Je propracovanější, než předchozí typy, takže spokojenost :-)
- prakticky všechny zásahy šipek v terči drží, nepadají na zem
- hlasitost zvuku se dá regulovat
- 12 ks šipek s náhradními hroty je součástí balení
- až pro 8 hráčů
- ukazuje zbývající body k dohazování
- fólie překrývající displeje lze plastovým hrotem šipky snadno prorazit, což se dětem povedlo celkem brzy. Vyrobil jsem z průhledné plastové krabičky od tic-tac krycí "sklíčka" a přilepil je izolepou přes displeje, takže jsou chráněné před poškozením.
Byl to dárek, zatím spokojenost.
- Perfektní, spokojenost
CRIVIT Sisalový terč s kruhem
Přidáno: 26. prosince 2019
(naposledy upraveno 18. dubna 2020)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Je to super
- Nedoporučuji. Do asfaltu (černá zóna okolo terče) se vůbec nezapichují šipky. Což je při zavírání double out u výrobku za tuto cenu nepochopitelné. Výrobek vracím a zkusím jinou značku.
Zatím nevim doufám ze funguje
Skvely
Produkt jsem si vybral dle svého výběru a také doporučení prodavače.
- Tří řádkový terč
- Terč ujde
- Šipky jsou hrozné
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »